Om oss

Stockholm


Jimmy Engström

Utvecklare.

Jimmy är en ASP.NET utvecklare som spenderar det mesta av sin fritid med att utveckla Windows Phone och Windows-appar.
Han är Windows Platform Developer MVP och medlem i MEET (Microsoft Extended Expert Team) där hans specialområden är Windows Phone, Windows och Kinect.


Jessica Engström

Designer / Utvecklare

Jessica är en stolt nörd som älskar superhjältar, Sci-fi, teknik och allt som är Microsoft. Hon är förälskad i Blend.
Hon har tidigare jobbat som App coach på Microsoft. Jessica är Windows Platform Development MVP och även medlem i MEET (Microsoft Extended Expert Team) där hennes specialområde är Windows.


Norrköping


Pierre Fransson

Utvecklare

Pierre tycker om XAML, hatar webbläsare som inte kan tolka css och är blyg. Han gillar att dela med mig av kunskap och gillar att få kunskap. Driver även SWENUG för Linköping/Norrköping.


Ola Karlsson

Utvecklare

Ola är en Webb och XAML front-end kille med passion för UX.
Ola gillar ordet "community" starkt och har bland annat varit inblandad i saker så som Perth .NET Community of Practice och Perth uX Designer and Developer Network. Efter många år på den stora kontinenten "down under", är han dock nu tillbaka i Sverige och sugen på att lära känna så många goa kodare här som möjligt!


När Ola inte pillar med det senaste Webbramverket eller filar på någon Windows 8 app (HTML/JS varianten så klart!), så hjälper han till att planera utvecklarkonferensen Øredev och umgås med sin familj.

Contact us